Weer bijna naar huis! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Edwin Leenstra - WaarBenJij.nu Weer bijna naar huis! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Edwin Leenstra - WaarBenJij.nu

Weer bijna naar huis!

Blijf op de hoogte en volg Edwin

13 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo,

Toch nog even 'n berichtje vanuit het mooie Hong Kong!

Vrijdag, net toen ik dit bericht had geplaatst, kwamen Cor, Annemarie, Micheal en Wendy langs. Ze hebben de kamer bekeken en de kleedruimtes en 't zwembad en waren erg onder de indruk! Om 7 uur het winkelcentrum ingelopen en om half 8 de taxi gepakt naar de Revolving Tower, 'n restaurant op Hong Kong Island op de 62e verdieping die ronddraait (1 rondje duurt 66 min.) en je 'n schitterend uitzicht over Hong Kong geeft. We namen het arragement met onbeperkt bier en er was 'n buffet. Lekker gegeten, veel vis geprobeerd, die ik normaal nooit, maar denk, doe eens gek. En het smaakte best goed, dus pa en ma, 't blijft niet alleen bij kibbeling vanaf nu :)!

Uiteindelijk waren we half 11 klaar met eten en hebben we afscheid genomen van de anderen, die de volgende dag weer naar huis zouden vliegen. Wij zijn nog even naar Barstreet gereden, biertje gedaan, erg druk op straat, gezellig! en toen weer terug naar het hotel. Hadden allebei 'n kussen met Lavendelgeur besteld, heerlijk geslapen dus!

De volgende dag weer lekker opgestaan, goed ontbeten en toen eerst filmpje gekeken op de kamer. Toen geprobeerd het station te vinden waar we aankwamen vanuit Beijing, want we hadden 'n leuke kledingwinkel gezien, maar niet gevonden. Even boodschappen gedaan en champagne gehaald, hoort er natuurlijk bij! en toen weer rustig richting het hotel gelopen. Ik heb nog wat souvenirs gehaald, moet nu dus wel 'n extra tas kopen, anders krijg ik het niet mee! Toen weer heerlijk gaan zwemmen in het hotel en alles gefilmd, dus jullie kunnen alles nog 'n x op video zijn als jullie willen :). Ik heb daarna m'n overhemden opgehaald bij Sam, zien er goed uit en zat goed! en toen lekker gelounged in de Club Lounge. Even gegeten, op de kamer onze laatste videomateriaal bekeken (hebben nu al 4 uur video!) en de champagne aangebroken. Hadden die avond geen zin om naar Hong Kong Island te gaan dus in de buurt van het hotel naar wat barretjes geweest. Was wel leuk, maar geen andere buitenlanders. De Chinezen vonden ons erg lang en handen werden geschud met de 2 grote Nederlanders, haha. Uurtje of 2 weer teruggekomen in het hotel en heerlijk in slaap gevallen op m'n 'rozen'-kussen. Nu is de laatste dag alweer aangebroken, jammer, maar toch wel weer lekker naar huis te gaan. We blijven lekker in de buurt van het hotel en gaan nog even genieten van het buffet de hele dag, het zwembad en 't uitzicht. Vanavond besproken in het restaurant in het hotel, The Place, en het ziet er goed uit, dus ben benieuwd!

Volgende bericht en laatste bericht zal wel komen als we weer thuis zijn. Toch wilde ik nu alvast iedereen bedanken voor het lezen van onze site, hoop dat jullie hebben genoten! En uiteraard voor de leuke reacties! Het was 'n schitterende reis tot nu toe, enorm veel ervaringen rijker, genoten van iedere minuut, dus een reis om nooit te vergeten!

Groetjes en tot snel,

Edwin en Stefan

• 13 Augustus 2006 - 07:33

Kees Mieke Thomas:

Een heel goede reis, en blij dat we jullie morgen weer zien. Liefs Kees Mieke en Thomas

• 13 Augustus 2006 - 10:34

Dewi:

een lavendel-kussen :S haha. veel plezier nog. goede reis terug en ik spreek je daarna!

• 13 Augustus 2006 - 10:57

Annemarie:

Hoi mazzelpikkies.lekker geslapen op jullie rozenkussen?haha.nou wij zijn weer thuis hoor,heerlijk in ons waterbedje geslapen en een lekker hollands onbijtje genuttigd,voelen ons weer helemaal happie.Geniet nog maar lekker deze laatste dag en we spreken elkaar,dikke kus van ons allemaal goeie reis en tot horens Cor en marie michael en wendy

• 13 Augustus 2006 - 13:12

Hanna En Nico:

Stefan en Edwin,we hebben genoten van jullie reisverslag, fantastisch.
    Goede reis terug en welkom thuis. Groetjes

• 13 Augustus 2006 - 16:28

Ted:

Wel thuis.

• 13 Augustus 2006 - 17:33

Thea Piet En Kids:

Hoi jongens
    bedankt dat we getuigen mochten zijn van jullie geweldige reis. Wel een beetje aso al die luxe. Hopelijk kunnen jullie thuis weer wennen aan het gewone leven. En voor nu een hele goede terugreis.